Er is compleet vernieuwde site van Kees Toets, Pianist zanger. Kijk voor alle info: www.keestoets.nl

Vele mensen zijn getuige geweest van een spetterend optreden van Kees Toets. Dankzij een bijzonder breed repertoire, flexibele inzet van muzikanten en gevoel voor entertainment  is elk feest een geslaagd topfeest. Dankzij de keuze in diverse muzikale samenstellingen is er voor elk budget kwaliteit hoogstaand entertainment te boeken.

Klik maar eens op de volgende links:

www.keestoets.nl

http://www.vimeo.com/1964116

http://youtu.be/mvnMTE0joTQ

http://youtu.be/vVbOuw-IpOM

Het is dus mogelijk Kees te boeken in diverse samenstellingen en instrumentalisten:

Kees Toets Solo

Kees Toets met zangeres                                                                                                  

Kees Toets met zangeres en gitarist                                                                                 

Kees Toets met 2 zangeressen                                                                                          

Kees Toets met Timeflash, een 8 mansformatie bestaande uit een blazerssektie, drummer, bassist, gitarist en twee zangeressen.                                                                                                               

Deze bovenstaande formaties verzorgen een avondvullend programma van 3 tot 4 sets van 45 minuten. De prijzen zijn inclusief licht~ en geluidsinstallatie voor gelegenheden tot 150 personen. In de pauzes wordt er via een muziekcomputer voor muziek gezorgd, deze kan een achtergrondfunktie hebben maar er kan ook gebruik van worden gemaakt als DJ unit. Op deze manier is livemuziek gecombineerd met Drive Inn mogelijkheden, voor 1 en dezelfde prijs.

Total Toets bestaande uit 2 pianisten, drummer en bassist. Met deze formatie haalt u een echt piano/act in huis. Door de interactie van de muzikanten en het publiek een gegarandeerd succes!                   

Total Toets XL, uitgebreid met blazers, gitarist en zangeres                                                  

The Amazing Meezing party. Dit is Total Toets XL aangevuld met twee grote schermen waarop alle teksten te lezen zijn van de muziek die gespeeld wordt. Dit is een 2 uur durende show waarbij iedereen heerlijk kan meezingen.

 

Deze bovenstaande formaties zijn geschikt voor allerlei feesten en de techniek die erbij zit is ook geschikt voor feesten met 500 of meer personen.

Vul nu het contactformulier hieronder in voor een passende offerte. Let op dat u na het aanklikken van `boek mij nu` even naar onderen moet scrollen.


Boek mij nu